2018-08-13 05:48:23• hírek • Czinzel László

Napi horoszkóp: Bak - Ma rengeteg energiával rendelkezik

Napi horoszkóp augusztus 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Az ön uralkodó planétája, a Mars visszalépett a Bak jegyébe. Önből ma csak úgy sugárzik a vezetői hajlandóság! Az azonnali helyzetfelismerő képessége komoly eredményekre vezeti a karrierje területén.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Önnek ma meggyűlhetnek a gondjai az igazságszolgáltatás területén, jobb, ha nem kezdeményez jogvitákat, mert nem sok jóval kecsegteti a Mars önt a kilencedik sorsterületén. Tehetne viszont egy rövid kiruccanást egy vidéki városba, ahonnét hasznos tapasztalatokkal térhetne haza.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma önnek gondjai, esetleg konfliktusai támadhatnak a közösen kezelt kassza területén, üzleti vagy magánéleti vonalon. A mai nap nem alkalmas arra sem, hogy kölcsönért folyamodjon, nem támogatják ezt az égiek.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Mars visszalépett az ön hetedik sorsterületére, ezért összezördülésekre, netán pereskedésre is számíthat a mai napon, a Mars itt ugyanis ellenségeskedéseket szít. Szüksége van együttműködésre, legalább próbáljon meg egyezségre jutni.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Tartsa edzésben magát fizikailag, és ne fojtsa el érzelmeit, ugyanis a felgyülemlett feszültség betegséget okozhat, ami esetleg láz formájában jelenhet meg. Jobb, ha igyekszik valamilyen megerőltető fizikai munkát végezni.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Nehézsége adódhat gyermekeivel, sok vitára számíthat a mai napon. Remek időszak viszont valamilyen sporttevékenységhez, amit közösen is végezhetnek, és így mindenki jól járhat.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Mars az ön negyedik sorsterületén felkavarhat mindenféle családi nézeteltéréseket, különösen szüleivel, ha még náluk lakik. Ezek főleg az ingatlankérdések miatt adódhatnak. Tudatosan próbálja meg csillapítani a felmerülő problémákat.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Szellemileg termékeny időszak elé néz mindenféle intellektuális kihívással szemben, mentális és fizikai energiája egyaránt bőséges lesz. Használja ki a mai napot, sok céljával kapcsolatban előrébb juthat.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma hajlamos lehet meggondolatlanul szórni a pénzt, a saját kedvére, kiadásai sorrendjét sajnos ma önző nézeteinek rendeli alá. Ha kicsit megfontoltabban kezelné pénzügyeit és partnere véleményét is meghallaná, sikert is kovácsolhatna anyagilag a mai napból.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma rengeteg energiával rendelkezik, ugyanis a Mars visszalépett az ön jegyébe. Képes lesz sok mindent megvalósítani, különösen, ha hagyják önt önállóan dolgozni. Bár nincs harcias kedvében, mégis, ma csak a saját feje után megy.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma az ön jegyéből visszalépett a Mars a Bak jegyébe, ez felszabadítólag hat önre. Próbáljon meg relaxálni, megnyugodni, ez most nagy segítségére lehet.


Halak: II. 19. - III. 20.
Energiáit úgy tudja ma legjobban hasznosítani, ha ma csoportokkal foglalkozik vagy másokkal egy közös ügyért harcol. Új élményekre való nyitottsága révén mozgósítani tudja belső energiaforrásait.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: